Menu

Soutěžíme v jazycích s WocaBee!

Naše škola se zapojila do pátého ročníku inovativní soutěže pro školy s názvem „Jazykový WocaBee šampionát“. Soutěží se v jednoduché online aplikaci na učení slovíček s názvem WocaBee (čte se "vokebí"). Žáci se v aplikaci učí novou slovní zásobu včetně výslovnosti moderním a velmi efektivním způsobem.

V soutěži se hodnotí píle žáků v učení cizích jazyků a kriteriem je počet bodů získaných procvičováním slovíček. Čím více žáci procvičují, tím více bodů (za správné odpovědi) získají a více se také naučí. Každá třída soutěží jako tým, takže v jazycích se zlepšují opravdu všichni. Aplikace navíc pracuje s každým individuálně za pomoci umělé inteligence a žáci si ji mohou spustit na mobilu, tabletu či počítači.

Žáci 2. D během měsíce října soutěžili v anglickém jazyce v okresním kole šampionátu, ve kterém získali krásné 5. místo! Tento měsíc se zaměřili na slovní zásobu z oblasti práce, povolání, spojovacích výrazů a negativních předpon ve slovech.

Tou nejdůležitější výhrou je však zlepšení jazykových vědomostí našich žáků a jejich motivace k učení jazyků, které jsou v dnešní době mimořádně důležité.
Jsme velmi rádi, že i na naší škole učíme cizí jazyky inovativním způsobem, který přináší žákům skutečné výsledky!


Třídě 2. D gratulujeme a přikládáme diplom!

Autor: Bc. et Bc. Eliška Wheeler