Menu

Anketa o nejoblíbenějšího učitele

Ve čtvrtek 15. února 2024 se náš učitel práva kpt. Josef Náplava, zúčastnil krajského kola prestižní soutěže Zlatý Ámos, která se konala v kině ETÁŽ v Ostravě. Byl to pro naši třídu, která se rozhodla ho přihlásit do této soutěže, výjimečný okamžik. Chtěli jsme touto formou vyjádřit panu učiteli svou podporu a ocenění za jeho neustálé úsilí a trpělivost.

S kpt. Náplavou cestovali do Ostravy čtyři žáci třídy 3. A - Magda Vymětalová, Michael Mužík, Martin Neruda a Michael Dobřecký, kteří ho obhajovali svým vystoupením. Společně jsme pracovali na přípravě našeho vystoupení, abychom ho podpořili před porotou. Složili a nazpívali jsme mu píseň, která měla vyjádřit naše společné úsilí v hodinách práva. I přes skvělé vystoupení a obrovskou podporu se nám bohužel nepodařilo postoupit do dalšího kola soutěže. Nicméně, i přes výsledek, jsme si všichni užili tento nezapomenutelný zážitek. Soutěž Zlatý Ámos nám poskytla příležitost ukázat, jak si našeho učitele vážíme a zároveň nám připravila nezapomenutelné vzpomínky.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na organizaci a podpoře našeho učitele v soutěži. Jeho odvaha a nasazení nám ukázaly, že skutečným vítězem je ten, kdo se nebojí přijmout výzvu. S hrdostí můžeme říci, že ve škole máme učitele, který nás inspiruje nejen svým učením, ale i svým odhodláním a odvahou. Jsme vděčni za to, že jsme mohli být součástí této cesty a že nás náš učitel Josef Náplava naučil, že v životě nejde jen o výsledky, ale především o samotnou cestu a odvahu jít po ní.

za třídu 3. A Magda Vymětalová